Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22456
Назва: Класифікація витрат і калькулювання собівартості хлібопекарної продукції в контексті національної реформи бухгалтерського обліку
Автори: Саченко, Світлана Іванівна
Ключові слова: витрати, собівартість, бухгалтерський облік, стандарти
Дата публікації: 2003
Видавництво: Вісник технологічного університету Поділля. – Хмельницький : Технологічний університет Поділля, 2003. – Ч. 2, Т. 1. – № 5. - С. 180-182.
Серія/номер: Ч.2, Т.1;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22456
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
класифікація витрат і калькулювання с.б.прод......doc1 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.