Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22171
Назва: Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів
Інші назви: Laboratory installation for examination of tuberous root cleaning and damage degree
Автори: Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Синій, Сергій Васильович
Synii, Serhii Vasyliovych
Ткаченко, Ігор Григорович
Tkachenko, Ihor Hryhorovych
Варголяк, Микола Ярославович
Varholiak, Mykola Yaroslavovych
Ключові слова: сільськогосподарське машинобудування
agricultural machine building
коренебульбоплоди
tuberous roots
лабораторна установка
laboratory installation
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 106088 U, МПК (2016.01) B65G 33/00. Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів / Р. Б. Гевко, С. В. Синій, І. Г. Ткаченко, М. Я. Варголяк (Україна); заявник та патентовласник Р. Б. Гевко, С. В. Синій, І. Г. Ткаченко, М. Я. Варголяк. – № u201511452; заявл. 20.11.2015; опубл. 11.04.2016, бюл. № 7.
Короткий огляд (реферат): Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів містить раму, на якій з можливістю кутового та вертикального зміщення на підрамах встановлені секція пруткового транспортера-очисника та секція бітерних очисних валів, завантажувальний бункер. Під секцією пруткового транспортера-очисника та секцією бітерних очисних валів на рамі розташовані поперечні лотки для відбору від сепарованих домішок. Кутовий зазор між центральною віссю барабана пруткового транспортера-очисника в зоні вивантаження коренебульбоплодів та центральною віссю першого бітерного очисного вала може змінюватись за рахунок використання різних отворів, які виконані на стійці та підрамі, а осьовий зазор - за рахунок кронштейна з отворами. Над прутковим транспортером-очисником та секцією бітернихочисних валів встановлені вертикальні та похилі еластичні екрани. Для відбору очищених коренебульбоплодів в зоні вивантаження бітерних очисних валів розташована еластична ємність з можливістю вертикального переміщення та фіксації її задньої частини на вертикальному кронштейні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22171
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.