Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2216
Назва: Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: грошова виручка
підприємство
бурякоцукрове виробництва
економічні відносини
інтеграція
ціна
витрати
цукор
коефіцієнт вилучення цукру
потужність
цукристість
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Зигрій, О. В. Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру / О. В. Зигрій // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). - С. 162-164
Серія/номер: Інноваційна економіка;№ 2 (16)
Короткий огляд (реферат): Відображено методику розподілу грошової виручки від реалізації товарної продукції, через визначення нормативних витрат на кожній стадії єдиного технологічного циклу, що створить справедливі партнерські взаємовідносини у інтегрованому виробництві
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2216
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.