Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22132
Назва: Стенд для дослідження силових параметрів процесу транспортування сипких матеріалів
Інші назви: Stand for study of power parameters of process of transportation of bulk materials
Автори: Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Романовський, Роман Михайлович
Romanovskyi, Roman Mykhailovych
Дзюра, Володимир Олексійович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Ключові слова: сільськогосподарське машинобудування
agricultural machine building
стендове обладнання
bench equipment
транспортування сипких матеріалів
transporting of bulk materials
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 68112 U, МПК (2012.01) B65G 33/00. Стенд для дослідження силових параметрів процесу транспортування сипких матеріалів / Р. Б. Гевко, Р. М. Романовський, В. О. Дзюра (Україна); заявник та патентовласник Тернопільський національний економічний університет. – № u201111543; заявл. 29.09.2011; опубл. 12.03.2012, бюл. № 5.
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження силових параметрів процесу транспортування сипких матеріалів виконаний у вигляді рами з опорами, на яких закріплено циліндричну трубу. В циліндричній трубі розміщено циліндричний поршень, в якому виконано центральний циліндричний отвір і три отвори меншого діаметра по периферії, в які встановлено штуцери, на які натягнуті шланги для подачі повітря, які з'єднані з краном і джерелом стиснутого повітря. В центральний отвір поршня встановлено шток, на який надіто циліндричний диск з центральним циліндричним отвором. При цьому циліндричний диск містить по периферії вікна довільної форми (наприклад чотири), які закриті сіткою для запобігання проходженню сипкого матеріалу. З лівого боку циліндричний диск підтиснутий пружиною стиснення, яка впирається в упор, який з іншого боку підтиснутий дистанційною циліндричною втулкою у вигляді труби з внутрішнім діаметром, більшим за діаметр штока, яка закріплена шпилькою. При цьому на кінці штока встановлено рим-болт, до якого через канат і нерухомий блок закріплено динамометр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22132
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.