Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2157
Назва: Економіка довкілля і природних ресурсів
Автори: Дзядикевич, Ю. В.
Язлюк, Борис Олегович
Гевко, Р. Б.
Гайда, Ю. І.
Розум, Р. І.
Пиріг, Г. І.
Буряк, М. В.
Брощак, І. С.
Вітровий, А. О.
Крайняк, О. К.
Любезна, І. В.
Свинтух, М. Б.
Гевко, Б. Р.
Yazlyuk, Borys Olehovych
Ключові слова: економіка довкілля
економіка природніх ресурсів
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Економіка довкілля і природних ресурсів [Текст]: монографія / Ю.В. Дзядикевич, Б.О. Язлюк, Р.Б. Гевко, Ю.І, Гайда [та ін.]. – Тернопіль, 2016. – 392 с.
Короткий огляд (реферат): Формування моніторингових систем ресурсозбереження та ресурсовикористання на локальному, регіональному і державному рівнях, цікавить керівництво підприємств, місцеві та державні органи влади, оскільки вони займаються впровадженням ресурсозберігаючих заходів. У зв’язку з цим виникає потреба у висвітленні в монографії основних економічних закономірностей і механізмів управління процесами ресурсовикористання та формування цілісної системи знань із концептуальних питань економіки природних ресурсів. Раціональне природокористування та ресурсозбереження забезпечуються завдяки впровадженню ефективних економічних механізмів управління природними ресурсами, використанню маловідходних і безвідходних технологій, ефективних систем і засобів контролю за використанням та збереженням ресурсів і захистом довкілля від забруднення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2157
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografiya.pdf3.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.