Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2148
Назва: Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості
Інші назви: The formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industry
Автори: Шевченко, Андрій Анатолійович
Shevchenko, Andriy Anatoliyovych
Ключові слова: економічний потенціал
economic potential
інтеграція
integration
диференціація
differentiation
управління
management
конкурентоспроможність
competitiveness
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Шевченко, Андрій Анатолійович. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.06.01 / Андрій Анатолійович Шевченко. - Тернопіль : ТДЕУ, 2005. - 214 с.
Короткий огляд (реферат): АНОТАЦІЯ Шевченко А.А. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація та управління підприємствами. – Тернопільська академія народного господарства, Тернопіль, 2005. В дисертації розглянуто сукупність теоретично-методологічних, методичних та практичних проблем формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Досліджена концепція ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості, на основі змін форм власності, детальному дослідженні чинників, побудові економіко-математичних моделей підвищення конкурентноздатності. Обґрунтовані основні напрямки формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Ключові слова: економічний потенціал, харчова промисловість, інтеграція, диференціація, управління, моніторинг, детермінований аналіз, собівартість, конкурентоспроможність. ANNOTATION Shevchenko A.A. The formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industry. – Manuscript. Dissertation for receiving scientific degree Candidate of Economic Sciences on speciality 08.06.01 – Economics, organization and management of enterprises – Ternopil Academy of National Economy, Ternopil, 2005. The whole complex of theoretic methodological, methodical and practical problems of renovation of economic potential of food and processing industries is examined in the dissertation. The conception of renovation of economic potential of food and processing industries on the base of changing the forms of property, detailed investigation of the components of reforming, construction of economic, mathematic models of increasing the competitiveness are investigated. The main directions of renovation the economic potential of food and processing industries and increasing the effectiveness of their functioning are motivated. Key words: economic potential, integration, differentiation, management, monitoring, determinated analysis, prime cost, competitiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2148
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко_dis1.pdf1.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.