Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожелюк, Вікторія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Дерій, Василь Антонович | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-22T08:29:24Z | - |
dc.date.available | 2017-04-22T08:29:24Z | - |
dc.date.issued | 1995 | - |
dc.identifier.citation | Рожелюк В.М. Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва/ В.М. Рожелюк, В.А. Дерій // Проблеми економіки України: Зб. наукових праць. - Випуск 4. - Тернопіль: ТІНГ, 1995. - С.58-61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19066 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено порядок проведення оперативного аналізу переробки м'ясо-молочної продукцї, сформовано методику оперативного аналізу за видами витрат на переробку продукції молока та м'яса, реалізації продукції, запропоновано інформаційну базу оперативного аналізу з позиції формування виробничої та повної собівартості окремих видів продукції переробки. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль: ТІНГ | uk_UA |
dc.subject | оперативний аналіз | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | м'ясо-молочна продукція | uk_UA |
dc.subject | витрати виробництва | uk_UA |
dc.subject | реалізація продукції | uk_UA |
dc.subject | інформаційна база | uk_UA |
dc.title | Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва.pdf | 784.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.