Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18978
Назва: Проблеми та перспективи розвитку системи виробничого обліку підприємств харчової галузі в трансформаційній економіці
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Павликівська, Ольга Іванівна
Ключові слова: харчова галузь
витрати
виробничий облік
організація обліку витрат
технологічні особливості галузі
Дата публікації: 2010
Видавництво: Тернопіль: ТІ АПВ НААНУ
Бібліографічний опис: Рожелюк, В. М. Проблеми та перспективи розвитку системи виробничого обліку підприємств харчової галузі в трансформаційній економіці [Текст] / В. М. Рожелюк, О.І. Павликівська // Проблеми, напрями і механізм забезпечення сталого розвитку суб'єктів національної економіки: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції 6-7 травня 2010 р. - Тернопіль: ТІ АПВ НААНУ, 2010. -177 с.
Короткий огляд (реферат): У дослідженні визначено технологічні особливості харчової промисловості та їх вплив на побудову системи виробничого обліку переробних підприємств, розкрито організацію обліку витрат в розрізі статей калькуляції за видами харчової галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18978
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.