Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18891
Назва: Особливості мотивації роботи у команді
Автори: Муха, Роксолана Андріївна
Ключові слова: команда
мотивація
командна робота
ієрархія потреб
управління проектом
аналіз
синтез
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Муха Р.А. Особливості мотивації роботи у команді / Р.А. Муха // Проблеми системного підходу в економіці. – 2017. – Випуск 1(57). – С. 94-98.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості мотиваційного процесу команди та виділено основні етапи мотивації. Виокремлено такі основні методи мотивації, як: «батога і пряника», системи санкцій і стимулів та психологічні. Узагальнено підходи та принципи мотивації команди. Специфічністю мотиваційного процесу команди є те, що його можна розглядати з двох сторін, застосовуючи принцип синтезу і аналізу. Також варто виділяти три основні мотивації команди, зокрема, індивідуальна мотивація кожного члена команди, мотивація лідера проекту та мотивація команди, як єдиного цілого. Особливість індивідуального заохочення членів команди полягає у тому, що вона опирається на ієрархію людських потреб А. Маслоу. Мотивація лідера проекту має залежати від його результату. Усю команду варто мотивувати через створення у її членів відчуття надійності і товариськості. Важливим елементом, який здійснює позитивний вплив на функціонування команди, є сприятливе та креативне середовище, на яке необхідно звертати особливу увагу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18891
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11 Особливості мотивації роботи у команді.pdfСтаття243.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.