Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18260
Назва: | Спосіб удобрення картоплі |
Інші назви: | Method for fertilizing potatoes |
Автори: | Брощак, Іван Станіславович Broschak, Ivan Stanislavovych Дзядикевич, Юрій Володимирович Dziadykevych, Yurii Volodymyrovych Ориник, Богдан Іванович Orynyk, Bohdan Ivanovych Пида, Світлана Василівна Pyda, Svitlana Vasylivna Розум, Руслан Іванович Rozum, Ruslan Ivanovych |
Ключові слова: | вирощування картоплі potato growing удобрення грунту fertilizing soil сидерати green manure |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Пат. 106077 U Україна, МПК (2016.01) A01C 21/00. Спосіб удобрення картоплі / І. С. Брощак, Ю. В. Дзядикевич, Б. І. Ориник, С. В. Пида, Р. І. Розум (Україна); заявник та патентовласник І. С. Брощак, Ю. В. Дзядикевич, Б. І. Ориник, С. В. Пида, Р. І. Розум. – № u201511279; заявл. 16.11.2015; опубл. 11.04.2016, бюл. № 7. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб удобрення картоплі включає внесення мінеральних і органічних добрив у ґрунт. Восени після збирання попередньої культури, як органічне добриво, в ґрунт висівається озиме жито, при нормі висіву 200 кг/га, насіння якого перед сівбою обробляється конфідором, причому навесні вирощена зелена маса висотою 20-25 см переорюється. A method for fertilizing potatoes includes applying mineral and organic fertilizers into the soil. In autumn after harvesting the preceding crop winter rye is sown into the soil at a sowing rate of 200 kg/ha as the organic fertilizer. The winter rye seed are treated with Confidor prior to sowing. In spring the grown green mass of 20-25 cm in height is ploughed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18260 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб удобрення картоплі.pdf | 141.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.