Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17826
Назва: Про масштаби та способи розкриття інформації у примітках до фінансової звітності
Автори: Назарова, Ірина Ярославівна
Крупка, Ярослав Дмитрович
Ключові слова: інформація
примітки
фінансова звітність
облікова політика
показники
статті звітності
стандарти
звітність
Дата публікації: 2009
Видавництво: Луцьк, ВНУ ім. Лесі Українки
Бібліографічний опис: Назарова І.Я. Про масштаби та способи розкриття інформації у примітках до фінансової звітності / Я.Д. Крупка, І.Я. Назарова // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки. – Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2009. – Вип. 7. – С.144-149.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено питання повноти та методики розкриття інформації у Примітках до річної фінансової звітності, ступінь розкриття визначеної П(С)БО інформації. Визначено потребу в розкритті тої чи іншої інформації, формах та послідовності формування показників. Приділено увагу виявленню недостатньої та надлишкової інформації у Примітках до річної фінансової звітності. У висновках зазначено, що, незважаючи на великий обсяг чинних Приміток до річної фінансової звітності, вони, з одного боку, недостатньо повно й розгорнуто відображають ту інформацію про підприємство, розкриття якої вимагають стандарти обліку і яка є необхідною для користувачів. З іншого боку, теперішня форма Приміток містить інформацію, що є невластивою для фінансового обліку і звітності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17826
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.