Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17574
Назва: Особливості інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловості
Інші назви: Features of the investment process at food industry enterprises
Автори: Куц, Людмила Леонтіївна
Ключові слова: інвестиції
інвестиційний процес
об’єкти інвестування
джерела інвестиційних ресурсів
харчова промисловість
управління інвестиційним процесом
Дата публікації: 2003
Видавництво: ДНУ
Бібліографічний опис: Куц, Л. Л. Особливості інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловості / Л. Л. Куц // Економіка: проблеми теорії і практики. – Дніпропетровськ: ДНУ, 2003. – Вип. 185. – Т. IІІ. – С. 552 – 561.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості протікання інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловості. Здійснено аналіз тенденцій розвитку інвестиційного процесу харчових підприємств Тернопільської області. Виявлено причини, що їх зумовлюють. Окреслено напрямки усунення дії негативних факторів на формування й реалізацію інвестиційного процесу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17574
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості інвест процесу на підпр харч пром.pdf5.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.