Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16445
Назва: Собівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження
Інші назви: Cost price of production of agricultural products and ways for its reduction
Автори: Дзюб’як, Василь Богданович
Ключові слова: валова продукція
собівартість
прибуток
рентабельність
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Дзюб’як, В. Б. Собівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Василь Богданович Дзюб’як. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.
Короткий огляд (реферат): В магістерській роботі досліджено виробничо-господарську діяльність та формування собівартості сільськогосподарської продукції в ПАП «Дзвін». Обґрунтовано виробничу програму з тваринництва, а саме галузі молочного скотарства, та показано переваги органічного способу ведення виробництва над традиційним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16445
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.