Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16438
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції
Інші назви: Ways of increasing competitiveness of production agricultural products
Автори: Струк, Христина Миколаївна
Ключові слова: конкурентоспроможність
ефективність
групування
собівартість
ціна
рентабельність
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Струк, Х. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Христина Миколаївна Струк. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі узагальнено теоретичні засади конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції, досліджено сучасний стан конкурентоспроможності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах Тернопільської області. Обґрунтовано резерви підвищення конкурентоспроможності виробництва молока, удосконалення системи реалізації та застосування прогресивної методики оцінки конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16438
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.