Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16434
Назва: Удосконалення ціноутворення на сільськогосподарську продукцію: регіональний аспект
Інші назви: Improvement of pricing on agricultural products: regional dimension
Автори: Васильків, Мар’яна Володимирівна
Ключові слова: ціна
витрати
ціноутворення
моніторинг
економічна ефективність
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Васильків, М. В. Удосконалення ціноутворення на сільськогосподарську продукцію: регіональний аспект [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Мар’яна Володимирівна Васильків. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні основи регіонального ціноутворення на сільськогосподарську продукцію. В роботі проведено аналіз цін та витрат на сільськогосподарську продукцію в Тернопільській області. Розкрито концепцію регіонального ціноутворення на сільськогосподарську продукцію в сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16434
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.