Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15863
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шлапак, Оксана | - |
dc.contributor.author | Shlapak, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-01T15:46:32Z | - |
dc.date.available | 2017-03-01T15:46:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шлапак, О. Особливості оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі [Текст] / Оксана Шлапак // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2011. - Вип. 2. - С. 125-130. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-0240 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15863 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні підходи до оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі харчової промисловості. Проведено моніторинг основних інформаційних систем підприємств. Побудовано схему розвитку конкурентної стратегії досліджуваного підприємства. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | інформаційні системи | uk_UA |
dc.subject | комунікаційні системи | uk_UA |
dc.subject | комунікаційне середовище | uk_UA |
dc.subject | методичний підхід | uk_UA |
dc.title | Особливості оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of evaluating the effectiveness of communication systems of enterprises of baking industry sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2011 Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шлапак О..pdf | 144.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.