Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15691
Назва: Облік нарахування амортизації основних засобів
Автори: Кундеус, Олександр Михайлович
Ключові слова: амортизація
основні засоби
ремонт основних засобів
облік
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Облік нарахування амортизації основних засобів / Олександр Кундеус // Галицький економічний вісник – Тернопіль : ТНТУ, 2014. – Том 45. – № 2. – С. 107-116. – (Фінансово- обліково-аналітичні аспекти).
Короткий огляд (реферат): Описано питання сутності амортизаційних відрахувань та особливості обліку нарахування амортизації основних засобів у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу. Визначено його вплив на класифікацію основних засобів для цілей нарахування амортизації. Запропоновано класифікацію об’єктів за належністю до амортизації. Розглянуто класифікацію основних засобів та нематеріальних активів для цілей нарахування амортизації. Проведено оцінювання використання методів нарахування амортизації за групами основних засобів та інших необоротних активів. Особливу увагу приділено процесу нарахування амортизації тих основних засобів, які знаходяться на ремонті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15691
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Облік нарахування амортизації основних засобів.pdf263.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.