Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1542
Назва: Генезис державно-правового регулювання у сфері інтелектуальної власності в Україні
Автори: Якубівська, Юлія Євгенівна
Ключові слова: інтелектуальна власність
державно-правове регулювання
Дата публікації: 2009
Видавництво: Наукові студії. Видання ПВНЗ « Тернопільський комерційний інститут».
Бібліографічний опис: Якубівська Ю. Є. Генезис державно-правового регулювання у сфері інтелектуальної власності в Україні / Ю. Є. Якубівська //Наукові студії. Видання ПВНЗ « Тернопільський комерційний інститут». – Тернопіль: «Вектор», 2009. – № 6 – С.148-156.
Короткий огляд (реферат): Швидкий економічний розвиток вимагає адекватного державно- правового регулювання у всіх сферах господарювання. Світова практика підтверджує факт підвищення ролі об’єктів інтелектуальної власності для росту фінансово-економічних показників. Державно-правове регулювання інтелектуальної власності як на міжнародному, так і на національному рівні виражається через інституційний контекст зазначеної категорії. Сукупність проблем, що виникають на шляху імплементації міжнародних правових норм в українську законодавчу базу проявляється як негативний фактор в контексті забезпечення ефективної системи захисту та охорони об’єктів інтелектуальної власності не лише як юридичної категорії, але й як економічної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1542
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_нефах_стат.pdf219.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.