Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14517
Назва: Організація побудови системи контролю переробних підприємств у ринковому середовищі
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: система контролю
форми контролю
ринкове середовище
переробні підприємства
принципи контролю
Дата публікації: 2012
Видавництво: Облік і фінанси АПК
Бібліографічний опис: В. М. Рожелюк // Облік і фінанси АПК. – 2012. – №2 (56). – С. 64-68
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні основи організації системи контролю, класифікаційні ознаки видів контролю, принципи побудови та основні форми організації контролю на переробних підприємствах у ринковому середовищі. Визначено мету організації системи контролю в умовах ринку за основними контрольними суб’єктами та об’єктами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14517
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.