Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12860
Назва: Недержавні організації юридичного спрямування як учасники публічного управління
Автори: Галай, Андрій Олександрович
Ключові слова: недержавні організації
адміністративно-правове регулювання
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Галай А. О. Недержавні організації юридичного спрямування як учасники публічного управління : [Монографія] / Андрій Олександрович Галай. — К.: КНТ, 2015. — 408 с.
Короткий огляд (реферат): Внаслідок проведеного дослідження, на основі аналізу законодавства та практики його реалізації, дослідження теорії, а також національної і зарубіжної практики у монографії комплексно розкрито сучасні науково-обґрунтовані положення адміністративно-правового регулювання, організації та управління непідприємницькими громадськими організаціями юридичного спрямування, їх участі у публічному управлінні.Запропоновані конкретні шляхи удосконалення теоретико-правових положень, нормативних основ та практичної діяльності цих інституцій. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів юридичних спеціальностей, юристів-практиків, держслужбовців, персоналу та волонтерів гро-мадських об’єднань та усіх тих, хто цікавиться проблемами організації та діяльності недержавних організацій, їх роботою, спрямованою на реаліза-цію та захист прав людини, участю у публічному управлінні.Інформація, викладена у монографії, актуальна станом на 25 грудня 2014 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12860
ISBN: 978-966-373-765-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія 2015.pdf955.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.