Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1182
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніков, Андрій Павлович | - |
dc.contributor.author | Шульгат, Ніна Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-14T19:15:43Z | - |
dc.date.available | 2016-03-14T19:15:43Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Колесніков, А. П. Основні засади, механізми та можливості розвитку брендингу в Україні / А. П. Колесніков, Н. І. Шульгат // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2 – С. 37-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1182 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено історичну та змістовну парадигму категорії “бренд” та запропоновано власне розуміння цього поняття. Визначено особливі умови розвитку брендингу в Україні та досліджено перешкоди його використання в діяльності вітчизняних підприємств. Охарактеризовано досвід компанії Nestle у розвитку бренду. | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | Nestle | uk_UA |
dc.title | Основні засади, механізми та можливості розвитку брендингу в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСНОВНІ ЗАСАДИ, МЕХАНІЗМИ ТА МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ БРЕНДИНГУ В УКРАЇНІ.pdf | 426.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.