Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогріщук, Борис Васильович-
dc.date.accessioned2017-02-01T08:07:09Z-
dc.date.available2017-02-01T08:07:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2009. – Вип. № 5. – С. 370-376uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10511-
dc.description.abstractПроведено узагальнення поглядів науковців щодо організації інноваційного процесу, його спрямованості та формування інноваційного потенціалу в зернопродуктовому підкомплексі України.uk_UA
dc.publisherВісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопільuk_UA
dc.subjectінновацфйний процесuk_UA
dc.subjectзернопродуктовий підкомплексuk_UA
dc.subjectзерновий ринокuk_UA
dc.subjectінноваційний потенціалuk_UA
dc.titleКонцептуальні аспекти розвитку інноваційних процесів у зернопродуктовому підкомплексі Україниuk_UA
dc.title.alternativeConceptual aspects of development of innovative processes in grain industrial sub - complex of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontseptualni aspekty.pdf204.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.