Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10511
Назва: Концептуальні аспекти розвитку інноваційних процесів у зернопродуктовому підкомплексі України
Інші назви: Conceptual aspects of development of innovative processes in grain industrial sub - complex of Ukraine
Автори: Погріщук, Борис Васильович
Ключові слова: інновацфйний процес
зернопродуктовий підкомплекс
зерновий ринок
інноваційний потенціал
Дата публікації: 2009
Видавництво: Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль
Бібліографічний опис: Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2009. – Вип. № 5. – С. 370-376
Короткий огляд (реферат): Проведено узагальнення поглядів науковців щодо організації інноваційного процесу, його спрямованості та формування інноваційного потенціалу в зернопродуктовому підкомплексі України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10511
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontseptualni aspekty.pdf204.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.