Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9869
Назва: Ринок хліба і хлібобулочних виробів України: стан і перспективи розвитку
Інші назви: Market of bread and bakery products in Ukraine: state and prospects of development
Автори: Костецька, Наталія Іванівна
Kostetska, Nataliia
Ключові слова: ринок хліба
хлібопекарські підприємства
хліб
хлібобулочні вироби
обсяг виробництва
асортимент
конкуренція
Дата публікації: 2015
Видавництво: Галицький економічний вісник
Бібліографічний опис: Костецька Н.І. Ринок хліба і хлібобулочних виробів України: стан і перспективи розвитку / Костецька Н.І. // Галицький економічний вісник. – 2015. – № 1(48).– С. 26–32.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сучасний стан та перспективи подальшого розвитку ринку хліба і хлібобулочних виробів в Україні. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Проаналізовано наслідки впливу державного регулювання на діяльність хлібопекарських підприємств. Досліджено проблеми забезпечення хлібопекарських підприємств необхідними сировинними ресурсами належної якості за доступними цінами. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках. Окреслено перспективи подальшого розвитку ринку, що полягають у дослідженні реального попиту на хлібопекарську продукцію, забезпеченні підприємств необхідними ресурсами за прийнятними цінами, удосконаленні цінової політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9869
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
GEB_2015v48n1_Kostetska_N-The_market_of_bread_and_26-31.pdf141.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.