Актуальні проблеми правознавства 2016 рік Випуск 2 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 31 з 31
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Напрямки сервісного обслуговування великих платників податків в УкраїніМахиніч, Юрій; Makhynich, Y.
2016Процесуальні норми податкового права як юридична гарантія захисту прав та законних інтересів платників податківМахиніч, Надія; Makhynich, N.
2016Міжнародно-правовий механізм реалізації права на справедливий судовий розглядКоцур, Уляна; Koruts, U.
2016Окремі проблеми правового захисту тимчасово переселених осібДракохруст, Тетяна; Drakokhrust, T.
2016Концепція рівноправності недержавних організацій з державними інститутами у публічному управлінні: питання теоріїГалай, Андрій; Galay, A.
2016«Одноденна» держава. Карпатська Україна в сучасній історіографії: історико-правовий аналіз (вибрані аспекти)Ухач, Василь; Uhach, V.
2016Правовий статус національних меншин у політиці Української Центральної РадиПодковенко, Тетяна; Podkovenko, T.
2016Армія української Центральної Ради та її досвід для сучасності: історико-правове дослідженняКравчук, Микола; Kravchuk, M.
2016Філософська інтерпретація правового простору як особливої форми соціального просторуКравчук, Валентина; Kravchuk, V.
2016Ідея європейської політичної інтеграції в європейській політико-правовій думці і практиці міжнародних відносин: досвід Великої БританіїГрубінко, Андрій; Grubinko, A.
2016Євген Олесницький – депутат галицького сейму та австрійського парламенту: ретроспективний погляд на деякі сторінки життя та діяльностіБаран, Анжеліка; Baran, A.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 31 з 31