Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/5963
Назва: Податкова політика – важливий чинник зміцнення економіки України
Автори: Вашків, О. П.
Ключові слова: податок
податкова політика
податкова ставка
оподаткування
Дата публікації: 1996
Видавництво: Дніпропетровськ
Бібліографічний опис: Вашків, О. П. Податкова політика – важливий чинник зміцнення економіки України [Текст] / О. П. Вашків // Збірник тез доповідей ІІІ міжнародної конференції «Франція та Україна, науково-практичний досвід у контексті діалогу національних культур». – Дніпропетровськ, 1996. – Т. 2. – Ч. 2. – С. 78–79.
Короткий огляд (реферат): Існуюча в Україні податкова система з її високими податковими ставками стала однією з основних причин занепаду виробництва, зростання тіньової економіки, згортання інвестиційної діяльності, відтоку з країни капіталів, розкручування інфляції, скорочення робочих місць, зниження доходів населення, зростання соціальної напруги. Відтак, назріла нагальна потреба у розробці і запровадженні нової податкової концепції щодо встановлення оптимального і соціально справедливого рівня оподаткування, який достатньою мірою забезпечував би не лише фінансування державних функцій, але й не пригнічував стимулів до виробничо-інвестиційної діяльності та мотивації праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/5963
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.