Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/577
Назва: Організація і планування переробних галузей : методичний посібник
Інші назви: Organization and planning of processing industries : methodological manual
Автори: Дусановський, Степан Львович
Сивак, Євген Михайлович
Горлачук, Олексій Анатолійович
Ключові слова: харчова промисловість
food industry
агропромисловий комплекс
agro-industrial complex
аграрні підприємства
agricultural enterprises
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Організація і планування переробних галузей : метод. посіб. / С. Л. Дусановський, Є. М. Сивак, О. А. Горлачук. - Тернопіль : ТНЕУ, 2009. - 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/316497/577
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
організація і планування переробних галузей.pdf.pdf573.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.