Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/512
Назва: Домінанти гармонізації оподаткування: національні та міжнародні вектори
Інші назви: Taxing harmonization dominants: national and international vectors
Автори: Крисоватий, Андрій Ігорович
Валігура, Володимир Андрійович
Ключові слова: оподаткування
taxing
податкова система України
Ukraine tax system
податкова реформа
tax reform
Дата публікації: 2010
Видавництво: Підручники і посібники
Бібліографічний опис: Крисоватий, А. І. Домінанти гармонізації оподаткування: національні та міжнародні вектори : монографія / А. І. Крисоватий, В. А. Валігура. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2010. – 248 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено теоретико-методологічні, організаційні та практичні аспекти гармонізації оподаткування на національному і міжнародному рівнях. Запропоновано нове, комплексне бачення проблематики узгодження інтересів внутрішньодержавних і міждержавних суб`ктів оподаткування у нерозривному взаємозв`язку. Проведено моніторинг та оцінку ефективності функціонування вітчизняної податкової системи і виявлено фіксальні дисбаланси оподаткування в Україні. Проаналізовано збалансованість функціонування основних фіскально значущих податків в Україні. Розкрито основні характеристики і тенденції розвитку податкових систем країн-членів ЄС. Встановлено відповідність податкової системи України оподаткуванню в Євросоюзі та запропоновано напрями розбудови вітчизняної системи оподаткування в умовах євроінтеґрації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/316497/512
ISBN: 978-966-071-843-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Домінанти гармонізації.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.