Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/5093
Назва: Забезпечення фінансової стійкості та надійності кредитних спілок в Україні
Інші назви: Implementation of financial firmness and reliability of credit unions in Ukraine
Автори: Луцишин, Олег
Lutsyshyn, Oleh
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Луцишин, О. Забезпечення фінансової стійкості та надійності кредитних спілок в Україні [Текст] / Олег Луцишин // Світ фінансів. - 2014. - Вип. 1. - С. 174-188.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано роль та місце фінансової стійкості та надійності в діяльності кредитних спілок. Охарактеризовано фактори, які призводять до збільшення нерівноваги в діяльності спілок. Згруповано та подано пруденційні стандарти та вимоги до капі- талу для кредитних спілок в різних країнах світу. Запропоновано шляхи удосконалення механізму пруденційного нагляду за діяльністю кредитних спілок з метою зміцнення їх фінансової стабільності. Досліджено питання впливу вимог міжнародного Базельського Комітету на діяльність кредитних спілок. Запропоновано: проводити ґрунтовний аналіз внутрішньої структури фінансових активів і зобов’язань для визначення впливу на них як внутрішніх, так і зовнішніх факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/5093
ISSN: 1818-5754
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 2014рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Луцишин О..pdf385.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.