Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50437
Назва: Інтелектуальний метод вербальної взаємодії із неігровим персонажем
Інші назви: Intelligent Method for Verbal Interaction with a Non-Player Character
Автори: Парій, Владислав Володимирович
Ключові слова: вербальна взаємодія
неігрові персонажі
машинне навчання
обробка природної мови
інтерактивні медіа
verbal interaction
non-player characters
machine learning
natural language processing
interactive media
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Парій, В. В. Інтелектуальний метод вербальної взаємодії із неігровим персонажем = Intelligent Method for Verbal Interaction with a Non-Player Character : кваліфікаційна робота : спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – комп’ютерні науки / Владислав Володимирович Парій ; наук. керівник к.т.н., доц. Х. В. Ліп’яніна-Гончаренко. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 101 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження полягала у розробці та впровадженні інтелектуального методу для вербальної взаємодії з неігровими персонажами, що може бути використано у різноманітних цифрових платформах та застосунках. У роботі були застосовані методи обробки природної мови, машинного навчання та аналізу емоцій для розробки більш природніх та переконливих моделей вербальної взаємодії. Отримані результати підкреслюють ефективність запропонованого методу у створенні реалістичної взаємодії з неігровими персонажами, що може знайти застосування у віртуальній реальності, освітніх програмах та інтерактивних медіа. Розроблені методи та техніки мають значний потенціал для використання у сфері цифрових технологій, зокрема, у розробці інтерактивного контенту та підвищення рівня залучення користувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50437
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Парій.pdf4.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.