Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50185
Назва: Система пошуку загроз на основі Wazuh та хмарної платформи Google
Інші назви: Threat Detection System Based on Wazuh and Google Cloud Platform
Автори: Іващенко, Микола Васильович
Ключові слова: пошук кіберзагроз
ландшафт кіберзагроз
Wazuh
MITER ATT&CK
cyber threat search
cyber threat landscape
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Іващенко, М. В. Система пошуку загроз на основі Wazuh та хмарної платформи Google = Threat Detection System Based on Wazuh and Google Cloud Platform : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Микола Васильович Іващенко ; наук. керівник д.т.н., проф. В. В. Яцків. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему «Система пошуку загроз на основі Wazuh та хмарної платформи Google» на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 125 «Кібербезпека» освітньо-професійної програми «Кібербезпека» написана обсягом 7 сторінок і містить 41 ілюстрація, 1 додаток та 32 джерела за переліком посилань. Метою роботи є підвищення ефективності пошуку та аналізу кіберзагроз. Методи досліджень. Для розв’язання поставлених задач у даній кваліфікаційній роботі використано: методи пошуку кіберзагроз, методи аналізу інформації про загрози, методи захисту цілісності файлів. Результати дослідження. Удосконалено систему пошуку загроз на основі Wazuh для управління хмарною безпекою. Розроблено алгоритм моніторингу цілісності файлів з використанням платформи Wazuh, який дозволяє контролювати цілісність файлів в локальних та хмарних платформах. Результати роботи можуть бути застосовані для пошуку нових загроз та виявлення атак та порушення безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50185
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Iващенко.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.