Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50169
Назва: Оптимізація процесу зволоження зерна на виробництві ТОВ “ЛЕРІЗ ОБДЖЕКТ”
Інші назви: Optimization of the grain moisturization process in “LERIZ OBJECT” LLC production
Автори: Цапик, Тарас Дмитрович
Ключові слова: автоматизована система
контроль
вологість
automated system
control
humidity
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Цапик, Т. Д. Оптимізація процесу зволоження зерна на виробництві ТОВ “ЛЕРІЗ ОБДЖЕКТ” = Optimization of the grain moisturization process in “LERIZ OBJECT” LLC production : кваліфікаційна робота : спец. 151 – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології освітньо-професійна програма – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Тарас Дмитрович Цапик ; наук. керівник к.т.н. О. М. Заставний. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Робота виконана на 59 сторінках та містить 25 рисунки, 3 додатки, 16 джерела за переліком посилань. Мета кваліфікаційної роботи. Дослідження процесу зволоження зерна на виробництві. Результати роботи. В роботі проведено розробку автоматизованої системи керування зволоженням зерна на базі зволожувальної машини А1–ШУ–1 зерноочисного відділення ТОВ “Леріз Обджект” у напрямку вдосконалення системи управління процесом зволоження. Це дозволяєробити систему керування універсальною для цехів аналогічної дії. Рекомендації по використанню результатів роботи. Запропонована автоматизована система керування зволоженням зерна дозволяє максимально ефективно керувати витратами енергоресурсів при отриманні максимально якісного результату, а також дозволяє мінімізувати вплив людського фактору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50169
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цапик.pdf1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.