Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50069
Назва: ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ПРОЦЕСІВ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Зарудна, Наталія Ярославівна
Кундеус, Олександр Михайлович
Яковець, Тетяна Аркадіївна
Ключові слова: господарські процеси
облік
оподаткування
нормативно-правове забезпечення
створення підприємства
ліквідація підприємства
реорганізація підприємства
банкрутсво
постачання
виробництво
збут
Дата публікації: 1-січ-2024
Видавництво: видавництво КРОК
Бібліографічний опис: Облік і оподаткування господарських процесів підприємства: навчальний посібник / Н. Я. Зарудна, О. М. Кундеус, Т. А. Яковець. – Тернопіль : КРОК, 2024. – 430 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються питання обліку та оподаткування господарських процесів підприємства. Досліджено особливості обліку процесу створення, реорганізації, ліквідації та банкрутства підприємства, узагальнено інформацію про процеси постачання, виробництва та збуту. Здійснено аналіз чинних законодавчих норм регулювання обліку на макро- та мікрорівнях з виявленням позитивних та негативних тенденцій. Обґрунтовано роль фінансової, податкової та управлінської звітності в контексті відповідності запитам користувачів. Теоретичний матеріал ґрунтується на чітких нормах законодавства та підтверджений рисунками, таблицями, практичними прикладами із цифровими розрахунками. Посібник рекомендований для студентів, що навчаються за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50069
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ООГПП 2024.pdf266.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.