Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49117
Назва: Практикум з двостороннього перекладу економічних текстів для студентів освітньо-професійної програми «Бізнес-комунікації та переклад» спеціальності 035 – Філологія.
Автори: П'ятничка, Тетяна Василівна
Дуда, Олександра Ігорівна
Ключові слова: переклад економічних текстів
translation of economic texts
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль: ЗУНУ, 2023. 62 с.
Бібліографічний опис: Практикум з двостороннього перекладу економічних текстів для студентів освітньо-професійної програми «Бізнес-комунікації та переклад» спеціальності 035 – Філологія / Укладачі: Т.В. П'ятничка, О.І. Дуда, відпов. за вип. Л. Крайняк.Тернопіль: ЗУНУ, 2023. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Практикум з двостороннього перекладу містить комплекс вправ та завдань, котрі допомагають студентам формувати і вдосконалювати практичні навички перекладу текстів економічного дискурсу в рамках англійської та української мовної парадигм. Методична розробка також пропонує для вивчення широкий спектр економічної термінології, презентує для тренувального перекладу набір текстів економічного спрямування й зразки ділових контрактів у яких йдеться про умови поставки, оплати, гарантій та інші економічні аспекти, які необхідно вміти інтерпретувати майбутнім фахівцям-перекладачам даної галузі.
Опис: Навчально-методичні матеріали
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49117
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум з двостороннього перекладу економічних текстів.docx156.89 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.