Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49070
Назва: Конспект лекцій з дисципліни «Лексикологія та стилістика англійської мови» для студентів 2 курсу освітньо-професійної програми «Бізнес-комунікації та переклад»
Автори: Гумовська, І. М.
Ключові слова: dictionaries in english
english language
lexical stylistics
лексикологія
стилістика
англійська мова
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Гумовська І. М. Лексикологія та стилістика англійської мови [Текст] : консп. лекцій / І. М. Гумовська - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): Ця праця пропонує чіткий та систематичний огляд основних понять та теоретичних аспектів стилістики та лексикології. Конспект лекцій надає студентам можливість ознайомитись з різними стилістичними засобами, які використовуються для досягнення певних ефектів в мовленні, а також досліджує лексикологію як важливий компонент мовної системи. Кожна лекція містить змістовні пояснення, приклади та ілюстрації, що допомагають усвідомити ключові концепції стилістики та лексикології. Зрозумілість та доступність матеріалу сприяють успішному засвоєнню та розумінню предмету. Загальний обсяг посібника дозволяє зробити повне ознайомлення з основними темами стилістики та лексикології, забезпечуючи знання, необхідні для розуміння та аналізу текстів різних жанрів і стилів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49070
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій-2023Lex&Styl-Gumovska.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.