Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуменяк, Леся-
dc.date.accessioned2016-11-17T08:03:41Z-
dc.date.available2016-11-17T08:03:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationуменяк, Леся. М’ясопродуктовий підкомплекс як цілісна виробничо-економічна система [Текст] / Леся Гуменяк // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку аграрного бізнесу України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю [м. Тернопіль, 28 жовт. 2015 р.] / редкол. : Б. О. Язлюк, П. Р. Пуцентейло, Ю. І. Гайда [та ін.] ; відп. за вип. П. Р. Пуцентейло. - Тернопіль : Економічна думка, 2015. - С. 92-94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4901-
dc.publisherТернопіль, Економічна думкаuk_UA
dc.titleМ’ясопродуктовий підкомплекс як цілісна виробничо-економічна системаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуменяк Л..pdf166.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.