Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48872
Назва: Курс лекцій з дисципліни «Практика синхронного перекладу німецькою мовою»
Автори: Паничок, Теттяна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Практика синхронного перекладу німецькою мовою [Текст] : курс лекцій / уклад. Т. В. Паничок. - Тернопіль : Вектор, 2023. - 60 с.
Опис: Курс лекцій з дисципліни "Практика синхронного перекладу німецькою мовою" призначений для студентів 4 курсу, які навчаються за спеціальністю "Філологія" у галузі знань "Соціальні та поведінкові науки", з освітньо-професійною програмою "Бізнес-комунікація та переклад". Цей курс має на меті підготовку майбутніх перекладачів до синхронного перекладу німецькою мовою. Курс складається з 13 розділів німецькою мовою, де розглядаються актуальні проблеми теорії перекладу. Кожен розділ містить питання для самоконтролю, що допомагають студентам перевірити своє розуміння матеріалу, індивідуальні додаткові завдання, які розширюють їхні знання та навички у синхронному перекладі, рекомендовану літературу для подальшого вивчення теми та глосарій із важливими термінами та поняттями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48872
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.