Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48003
Назва: Практикум з навчальної дисципліни „Інформаційно-комунікаційні технології”: системи керування базами даних для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Автори: Буяк, Леся Михайлівна
Хома, Надія Григорівна
Муравський, Василь Володимирович
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології
бази даних
MS Access
проєктування баз даних
Дата публікації: 2022
Видавництво: Буяк Л.М., Хома Н.Г., Муравський В.В. Практикум з навчальної дисципліни „Інформаційно-комунікаційні технології”: системи керування базами даних для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Тернопіль. 2022. 80 c.
Бібліографічний опис: Практикум з навчальної дисципліни „Інформаційно-комунікаційні технології”: системи керування базами даних для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. є частиною методичного забезпечення навчального курсу, а також може використовуватися в інших споріднених курсах. Метою практикуму є оволодіння методами використання системи керування базами даних MS Access для застосування в практичній діяльності. Практикум складається з десяти лабораторних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48003
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Access_Практикум_.pdf737.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.