Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48001
Назва: ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ФІНАНСОВИХ РИНКІВ
Автори: Хома, Надія Григорівна
Петришин, Наталія Іванівна
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології
цифрові технології
фінансові технології
Дата публікації: гру-2022
Видавництво: Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Тернопіль – м. Переворськ, 08-09 грудня 2022 р.). Випуск 73. С. 93 - 94.
Бібліографічний опис: інформаційно-комунікаційні технології
Короткий огляд (реферат): Визначальним чинником у розвитку держав, можна сказати і деякою характеристикою є якість інформаційно-комунікаційного забезпечення. На сьогодні нформаційно-комунікаційні технології впливають на всі процеси, пов’язані з функціонуванням того чи іншого суспільства.
Опис: Інформаційно-комунікаційні технології є важливим фактором, що сприяє інноваціям та розвитку. Цифрова економіка створює нові продукти, формує нові потреби, а швидкість і обсяг отримання інформації збільшуються з кожним днем. Всі ці процеси відкривають значні можливості для створення і розвитку бізнесу, заснованого на нових технологічних рішеннях або бізнес-моделях, які не застосовувалися раніше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48001
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_N_22.pdf538.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.