Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4703
Назва: Проблеми забезпечення якості сільськогосподарської продукції та продовольства у системі агробізнесу
Інші назви: Problems of quality assurance of agricultural products and foodstuff in the system of agribusiness
Автори: Дудар, Тарас
Dudar, Taras
Ключові слова: якість продукції
агропродовольча продукція
агробізнес
стандарти
управління якістю продукції
сертифікація
конкурентоспроможність продукції
інтеграційні процеси
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дудар, Т. Проблеми забезпечення якості сільськогосподарської продукції та продовольства у системі агробізнесу [Текст] / Тарас Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 3. - С. 37-48.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні аспекти сприйняття якості продукції в теорії і практиці агробізнесу, здійснено системний аналіз тенденцій динаміки розробки і гармонізації національних стандартів на окремі групи агропродовольчої продукції до міжнародних та європейських вимог. Встановлено, що основою технічного регулювання якості продукції, потужним інструментом для отримання доступу на міжнародні агропродовольчі ринки є стандартизація, заснована на задоволенні потреб споживача та мотивації працівників агропромислових підприємств до якісно і ефективно виконаної роботи. Обґрунтовано шляхи побудови системи управління якістю, спрямованої на створення необхідних правових, економічних та організаційних умов для забезпечення виробництва високоякісної агропродовольчої продукції, конкурентоспроможної на внутрішньому і зовнішньому ринках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4703
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2014 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудар Т..pdf391.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.