Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4477
Назва: Аналіз можливостей і меж гнучкості підприємств спиртової галузі в умовах ринкової нестабільності
Інші назви: Analysis of the possibilities and limits of flexibility of alcohol industry enterprises in market volatility
Автори: Демків, Ірина
Demkiv, Irina
Ключові слова: гнучкість
конкурентоспроможність
управління гнучкістю
спиртова галузь
трансформація
галузева привабливість
економічна свобода
централізація управління
державне фінансування
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Демків, І. Аналіз можливостей і меж гнучкості підприємств спиртової галузі в умовах ринкової нестабільності [Текст] / Ірина Демків // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 1. - С. 130-138.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність гнучкості підприємства як відкритої економічної системи. Виокремлено основні елементи гнучкості підприємствата встановлено їх взаємозв’язок в системі управління. Сформульовано вимоги до системи управління гнучкістю підприємства. Досліджено особливості ринкового середовища підприємств спиртової галузі та виявлено можливості імежі гнучкості цих підприємств в умовах ринкової нестабільності. Окреслено можливості й перспективи розвитку галузі як мультипрофільної на основі розширення її можливостей у одночасному вирішенні продовольчої й енергетичної безпеки держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4477
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2014 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Демків І..pdf372.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.