Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бидик, Алла Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T10:27:05Z | - |
dc.date.available | 2020-12-10T10:27:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бидик А.Г. Основні учасники системи технічного регулювання, об’єктом якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції [Електронний ресурс]/А. Г. Бидик// Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпро, 2020. №1 (24). – С. 209-214. – URL: http://www.easternurope-ebm.in.ua/24-2020-ukr | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825 | - |
dc.description.abstract | В статті приділено увагу необхідності та безальтернативності впровадження в Україні нової системи технічного, санітарного та фітосанітарного регулювання європейського зразка, одним з об’єктів якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції. Обґрунтовано, що однією з причин недостатнього обсягу експорту готових харчових продуктів є їх невідповідність вимогам безпечності та якості продукції, встановленим європейськими нормами. Зазначено, що масштабне впровадження сучасної системи технічного регулювання європейського зразка у вітчизняні умови господарювання та регулятивну практику дозволить наблизити продукцію українського виробництва до європейського та світових ринків. Визначено завдання масштабного впровадження системи безпеки та якості аграрної та харчової продукції, виділено об’єкти контролю та основних учасників такої системи. Надано пропозиції щодо необхідності об’єднання зусиль представників різних структурних підрозділів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України в напрямі сприяння масштабному впровадженню системи безпеки та якості продукції у вітчизняну практику. | uk_UA |
dc.publisher | Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпро | uk_UA |
dc.subject | система технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, регулятивна практика, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. | uk_UA |
dc.title | ОСНОВНІ УЧАСНИКИ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ, ОБЄКТОМ ЯКОЇ Є ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ АГРАРНОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.title.alternative | THE MAIN PARTICIPANTS OF THE SYSTEM OF TECHNICAL REGULATION OF THE OBJECT OF WHICH IS A QUALITI OF AGRICULTURAL AND FOOD PRODACTS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Текст_Бидик_ст.1.pdf | 582.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.