Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37697
Назва: Історія держави і права зарубіжних країн та римське право
Автори: Грубінко, А. В.
Ключові слова: держава і право
римське право
сімейні правовідносини
речове право
зобов'язальне право
спадкове право
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль, ТНПУ ім. В. Гнатюка
Бібліографічний опис: Грубінко, А. В. Історія держави і права зарубіжних країн та римське право [Електронний ресурс] : навч. посіб. / А. В. Грубінко. - Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. - 384 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику відповідно до програми навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн та римське право» наведено найбільш яскраві приклади (типи) державно-правових систем ключових регіонів світу, що історично визначали і нині визначають основні тенденції розвитку держави і права. У посібнику враховано провідні надбання вітчизняної та зарубіжної історико-правової науки, результати наукових розробок проблем римського права. Видання є спробою автора максимально вичерпно та водночас доступно викласти складні проблеми становлення і функціонування суспільно-економічних структур, державно-правових систем у різних країнах і регіонах світу у різні історичні періоди. Посібник розрахований для студентів всіх форм навчання, аспірантів, викладачів юридичних закладів вищої освіти і факультетів, усіх, хто цікавиться історикоправовими проблемами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37697
ISBN: 984-549-5798-12-4
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
А. Grubinko red. 2019.pdf4.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.