Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37126
Назва: Працюємо з базами даних в середовищі Microsoft Office : теоретичні аспекти та приклади розв’язування задач
Автори: Буяк, Л. М.
Мушак, А. Я.
Хома, Н. Г.
Ключові слова: бази даних
Excel
Access
електронні таблиці
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Буяк, Л. М. Працюємо з базами даних в середовищі Microsoft Office : теоретичні аспекти та приклади розв’язування задач [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Л. М. Буяк, А. Я. Мушак, Н. Г. Хома. - Тернопіль : ТНЕУ, 2019. - 81 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить теоретичний матеріал, який стосується основ роботи з базами даних в середовищі Microsoft Office та приклади розв'язування задач створення та підтримки типових баз даних. Структура подання теоретичного матеріалу така : 1 - Основи теорії баз даних. 2. Робота з однотабличними базами даних в середовищі Excel. 3. Робота з реляційними базами даних в середовищі Access. Наведені приклади розв'язування п’яти задач, перші дві з яких та остання демонструють роботу в середовищі СУБД Access, а решта - в середовищі табличного процесора Excel в контексті баз даних робочого аркуша.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37126
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПосібникБазиДаних2019 (1).pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.