Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T18:58:35Z-
dc.date.available2016-10-04T18:58:35Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Оцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 3 (17). – С. 74-81.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3555-
dc.description.abstractВисвітлено сучасний стан формування м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано економічну ефективність виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення. Здійснено аналіз кормовиробництва та його впливу на виробництво яловичини. Запропоновано комплекс заходів щодо зміни ситуації у м’ясному скотарстві України. Deals with the current state of the formation of beef cattle breeding in Ukraine. Analyzed the economic efficiency of beef production in agricultural enterprises and farms. The analysis of fodder production and its impact on beef production. The action to change the situation in beef cattle breeding in Ukraine.uk_UA
dc.publisherІнноваційна економікаuk_UA
dc.subjectтваринництво, м’ясне скотарство, яловичина, кормиuk_UA
dc.subjectlivestock, beef cattle, beef, forageuk_UA
dc.titleОцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україніuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation state of meat production of cattle in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_3_2010 Пуцентейло П.Р..pdf191.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.