Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3555
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пуцентейло, Петро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-04T18:58:35Z | - |
dc.date.available | 2016-10-04T18:58:35Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пуцентейло, П. Р. Оцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 3 (17). – С. 74-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3555 | - |
dc.description.abstract | Висвітлено сучасний стан формування м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано економічну ефективність виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення. Здійснено аналіз кормовиробництва та його впливу на виробництво яловичини. Запропоновано комплекс заходів щодо зміни ситуації у м’ясному скотарстві України. Deals with the current state of the formation of beef cattle breeding in Ukraine. Analyzed the economic efficiency of beef production in agricultural enterprises and farms. The analysis of fodder production and its impact on beef production. The action to change the situation in beef cattle breeding in Ukraine. | uk_UA |
dc.publisher | Інноваційна економіка | uk_UA |
dc.subject | тваринництво, м’ясне скотарство, яловичина, корми | uk_UA |
dc.subject | livestock, beef cattle, beef, forage | uk_UA |
dc.title | Оцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation state of meat production of cattle in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
InnEco_3_2010 Пуцентейло П.Р..pdf | 191.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.