Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Людмила Віталіївна-
dc.contributor.authorSemeniuk, Ludmila-
dc.date.accessioned2016-09-29T09:15:09Z-
dc.date.available2016-09-29T09:15:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСеменюк, Л. В. Методика розміщення придорожніх закладів ресторанного господарства [Текст] / Людмила Віталіївна Семенюк // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. - 2015. - № 22. - С. 32-40.uk_UA
dc.identifier.issn1818-2682-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3351-
dc.description.abstractУ статті діагностовано проблеми вибору оптимального місця розміщення закладу ресторанного господарства трасового типу. Розкрито сутність та методику вибору оптимального розміщення закладів ресторанного господарства на автошляхах України, що є одним із найважливіших елементів досягнення стратегічних цілей компанії. Зроблено перехід від якісного аналізу оптимальності розміщення закладів харчування на автошлях України до кількісної оцінки факторів впливу та обґрунтованого вибору. Обгрунтовано створення системи підтримки прийняття рішення для вибору оптимального місця розташування майбутнього об’єкта. Проведено аналіз характеристики даної проблеми українськими науковцями та досліджено їх пропозиції щодо вирішення основних завдань правильного розташування підприємств-ресторанів трасового типу. Доведено важливість та необхідність визначення та опрацювання ключових аспектів розміщення даних закладів та їх вплив на прибутковість діяльності останніх. Запропоновано систему ключових факторів, що впливають на вибір місця розташування закладу ресторанного господарства мережі на автошляхах України. Проведено багатоаспектний аналіз діяльності підприємств ресторанного типу, що провадять свою діяльність на автошляхах України. Обгрунтовано важливість використання системного підходу до характеристики аналізованої проблеми. До запропонованих факторів подано алгоритми та формули їх визначення, доведено необхідність їх опрацювання. Покроково доведено, що поданий підхід до оптимального розміщення закладів ресторанного харчування на автошляхах України за допомогою моделювання є основою для створення системи підтримки прийняття рішення для вибору оптимального місця розташування майбутнього об’єкта. Доведено вплив від проведення даних кроків на результативність діяльності підприємства та ведення ресторанного бізнесу. We diagnosed the problem of choosing the best locations highway restaurants institution type. The essence and the method of choosing the best accommodation facilities restaurants on the roads of Ukraine, is one of the most important elements to achieve strategic objectives. Make the transition from qualitative analysis of optimum placement of dining on Highway Ukraine to the quantitative assessment of impacts and informed choice. Grounded create decision support system for selecting the optimal location of the future facility. The analysis of the characteristics of the problem studied Ukrainian scientists and their proposals for addressing the major challenges the correct location of businesses, restaurants highway type. The significance and necessity of defining and testing of key aspects of the placement of institutions and their impact on the profitability of the latter. The system of key factors influencing the choice of location establishment restaurants on motorways network Ukraine. Substantiated the importance of a systematic approach to the characterization of the problem. By the proposed algorithms of factors and formulas they determine the necessity of their processing. Single-step proven. As presented approach to optimal placement of restaurant food establishments in Ukraine roads through simulation is the basis for the creation of decision support for selecting the optimal location of the future facility.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectтрасові рестораниuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарства на АЗСuk_UA
dc.subjectвибір місця розміщення закладу ресторанного господарства трасового типуuk_UA
dc.subjectфактори, що впливають на вибір місця розташування закладу ресторанного господарства мережіuk_UA
dc.subjectmotorway restawrantsuk_UA
dc.subjectschools restaurantsuk_UA
dc.subjectpetrol stations and choice location highway restaurants institution typeuk_UA
dc.subjectfactor affecting the choise of location establishment restaurants networkuk_UA
dc.titleМетодика розміщення придорожніх закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeMethod of placing roadside establishments restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 22

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенюк Л. В..pdf198.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.