Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33282
Назва: Політологія
Автори: Томахів, В. Я.
Ключові слова: політологія
політика
політична влада
політична діяльність
політичні відносини
політичні режими
політичні партії
політична еліта
політична культура
демократія
політична думка
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Томахів, В. Я. Політологія [Текст] : навч. посіб. / В. Я. Томахів. - 3-тє вид., доповн. - Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - 224 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Політологія» для вищих навчальних закладів написано відповідно до нових вимог МОН України щодо викладу обов’язкового обсягу змісту матеріалу при підготовці бакалаврів економічного профілю. Він включає в себе доступно подану тематику курсу лекцій, плани семінарських занять із тестовими завданнями та проблемними питаннями для самоконтролю, список обов’язкової та рекомендованої літератури, глосарій, перелік орієнтовних питань для іспиту. Розглядаються основні поняття та категорії політичної науки. Аналізуються головні проблеми становлення та функціонування політичної влади в Україні. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів усіх спеціальностей денної та заочної форми навчання та всіх тих, хто цікавиться теоретичними засадами політики та політичного життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33282
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Томахів посібник.PDF1.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.