Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32248
Назва: ПРОФЕСІЙНЕ СУДЖЕННЯ БУХГАЛТЕРА ТА ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА: НОРМАТИВНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ
Автори: Романів, Ростислав Володимирович
Ключові слова: Облікова політика
професійне судження бухгалтера
креативний облік
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Романів, Р. В. Професійне судження бухгалтера та облікова політика : нормативно-правовий аспект [Текст] / Р. В. Романів // Бухгалтерський облік і аудит. - 2018. - №4. - С.42-49.
Короткий огляд (реферат): В статті аналізуються помилки, які допускають підприємства при формуванні облікової політики. Ситуація ускладнюється тим, що у вітчизняній нормативно-правовій базі відсутній стандарт, що регламентував би її створення та функціонування. Реалізація облікової політики тісно пов’язана з професійним судженням бухгалтера, стосовно якого теж відсутні роз’яснення щодо його сутності та правил застосування. Вивчення проблеми формування професійного судження на основі принципів обліку є неможливим без систематизації зарубіжного досвіду та аналізу стандартів США та ЄС, де використовується вказана облікова категорія. В статті розроблені пропозиції стосовно деяких аспектів формування Наказу про облікову політику та застосування професійного судження бухгалтера.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32248
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РоманівВ. Обл. і ауд..pdf333.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.