Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31998
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брощак, Іван Станіславович | - |
dc.contributor.author | Broschak, Ivan Stanislavovych | - |
dc.contributor.author | Гуйван, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Huivan, Mykola Dmytrovych | - |
dc.contributor.author | Хом'як, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Khomiak, Irina Viktorovna | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-04T09:55:06Z | - |
dc.date.available | 2018-12-04T09:55:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 128806 U Україна, МПК (2006) C05F 5/00. Спосіб отримання органічного добрива / І. С. Брощак, М. Д. Гуйван, І. В. Хом’як (Україна); заявник та патентовласник І. С. Брощак, М. Д. Гуйван, І. В. Хом’як. – № u201803463; заявл. 02.04.2018; опубл. 10.10.2018, бюл. № 19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31998 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання органічного добрива, що включає змішування органічних відходів тваринного і рослинного походження, який відрізняється тим, що суміш містить 25 % подрібнених і зневоднених нехарчових відходів тваринництва і 75 % відходів рослинного походження з використанням методу біологічної ферментації | uk_UA |
dc.publisher | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | uk_UA |
dc.subject | сільське господарство | uk_UA |
dc.subject | agriculture | uk_UA |
dc.subject | органічні добрива | uk_UA |
dc.subject | organic fertilizers | uk_UA |
dc.subject | органічні відходи | uk_UA |
dc.subject | organic wastes | uk_UA |
dc.title | Спосіб отримання органічного добрива | uk_UA |
dc.title.alternative | Process for the preparation of organic fertilizer | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб отримання органічного добрива.pdf | 193.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.