Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31703
Назва: Державно-приватне партнерство в системі інститутів національної економіки: механізми розвитку
Автори: Мельник, А.Ф.
Підгаєць, С.В.
Ключові слова: державно-приватне партнерство
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Мельник А.Ф. Державно-приватне партнерство в системі інститутівнаціональної економіки: механізми розвитку : монографія / Мельник А.Ф.,Підгаєць С.В. – Тернопіль : ТНЕУ, 2017. – 279 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто інститут державно-приватного партнерства(ДПП) в системі інституціонального забезпечення модернізаційного розвитку національної економіки; розкрито теоретичні засади взаємодії державного іприватного секторів економіки, запропоновано методичні підходи до їїдослідження в сучасній інституціональній архітектоніці економіки; зробленоретроспективний аналіз вітчизняних та зарубіжних практик щодо розвиткуінституту ДПП, визначено мотиваційні чинники партнерства; виокремленоосновні моделі ДПП; виявлено передумови і обґрунтовано необхідністьрозширення практики ДПП в Україні; зроблена оцінка ступеня використаннячинних механізмів ДПП, дано їх оцінку та виявлено інституційні бар’єри щодоїх подальшого розвитку. Запропоновано концептуальні підходи до розбудовиДПП на засадах проектного менеджменту, на основі економіко-математичного моделювання розподілу основних ризиків – авторський підхіддо прийняття управлінських рішень щодо формування і реалізації ДПП.Вироблено пропозиції щодо удосконалення механізму ДПП у системо-утворюючих секторах економіки за основними його формами, а також вумовах змін в територіальній організації виробництва та децентралізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31703
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidgaetc.pdf8.95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.